Hoofdcontent

Audit uitvoeren?

Aan iedere basis van ons 0 tot 100 platform ligt het hoofddomein www.sportstimulering.nl ten grondslag. Deze heeft de toegankelijkheidsverklaring ontvangen en voldoet 100% aan alle gestelde richtlijnen. Het enige waarop ieder platform afwijkt van het hoofddomein is inhoud. Iedere afnemer van het platform heeft natuurlijk eigen teksten, afbeeldingen, foto's en hyperlinks. Omdat het technische aspect niet nogmaals gecontroleerd hoeft te worden door Accessibility (de auditleverancier), kan iedere '0 tot 100 platform afnemer' met ruime korting deze audit laten uitvoeren.

 

Met een onafhankelijke audit (onderzoek) krijg je duidelijkheid over de kwaliteit en toegankelijkheid van je website. Een audit laat zien waar de problemen zich voordoen en welke problemen je eenvoudig kunt verhelpen.

Normaliter is een audit voor een platform van dit formaat een flinke kostenpost en kost gewoonweg veel tijd. Dit platform is namelijk samen met de volledige websitestructuur, alle technische aspecten, pagina's, afbeeldingen, teksten van enorme omvang. Gelukkig hebben wij inmiddels een positieve 100% score (50/50) van de audit en een toegankelijkheidsverklaring op onze website en kunnen jullie van dit goede nieuws meeprofiteren. En dat scheelt een boel!

 

Technisch gezien is jullie website dus een kopie van ons hoofddomein www.sportstimulering.nl. Omdat een audit op domeinnaam afgenomen wordt, is er voor jullie website nog een toegankelijkheidsverklaring nodig. Technisch gezien voldoet hij hier dus aan, maar het is nog nodig om de audit op inhoud te controleren.

Wij hebben een rapport samengesteld waarin duidelijk wordt op welke aspecten er nog een controle uitgevoerd moet worden, buiten alle technische aspecten om.

 

Meer informatie over deze audit met korting? Neem contact met ons op!