Hoofdcontent

Informatie voor gemeenten

Wij merken dat een aantal vragen vaak gesteld worden door julie als gemeente. Deze vragen hebben wij alvast voor jullie gebundeld, zodat jullie al een beter beeld krijgen van onze manier van werkenn.

Natuurlijk staan wij jullie altijd graag te woord voor iedere vraag, dus schroom je niet om ons te bellen: 0413 72 570 7

 

 

Welke projecten hebben jullie kant-en-klaar liggen?

Wij noemen deze projecten stuk voor stuk activaties, omdat ze daadwerkelijk inwoners in beweging brengen. Deze activitaties staan garant voor hoge bezoekers- en inschrijfaantallen.

Sjors Sportief & Sjors Creatief (voor de basissschoolleerlingen) zijn de bekendste. Maar zo hebben we ook de activaties TryOut (voortgezet onderwijs), FollowUp (volwassenen) en Max Vitaal (senioren).
We zetten onze ervaring graag in en zijn ondersteunen in promotiecampagnes. Zo maken we van iedere activitatie een succes!

 

Terug naar boven

 

 

Is het mogelijk om ook eigen projecten te organiseren?

Jazeker is dit mogelijk! Dit stimuleren wij juist. Wij hopen altijd dat onze activaties een springplank zijn naar nieuwe initiatieven en dat het buurtsportcoaches en cultuurcoaches triggert om zelf na te denken over eigen actviteiten. Dit mag onder de vlag van één van onze activaties gehangen worden, maar uiteraard kan dit ook onder eigen naam georganiseerd worden. Ons platform springt hier perfect op in, omdat het dan mogelijk is om alle activaties een podium te geven op eenzelfde domeinnaam. Dit mag altijd de look-and-feel zijn van een eigen uitstraling. Kijk voor  meer informatie op www.0tot100platform.nl.

 

Terug naar boven

 

 

Wie is de uitvoerende partij bij jullie projecten?

Wij hopen altijd dat de buurtsportcoach of cultuurcoach van een gemeente de kartrekker is. Zij zijn een belangrijke spin in het web binnen de gemeente en kunnen door de activitaties die wij hebben ontwikkeld zichzelf nog beter positioneren en zichtbaar maken. Wij hebben voor iedere buurtsportcoach een heldere draaiboek klaarliggen, zodat direct duidelijk is wanneer welke taken uitgevoerd moeten worden.

In sommige gevallen wordt aan ons gevraagd om wat meer op de organisatie te zitten en dit doen wij in dat geval ook graag. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij geen steekje laten vallen en de activatie altijd succesvol is.

 

Terug naar boven

 

 

Hoe meten jullie het succes van de projecten?

Alle handelingen en inschrijvingen die op de website worden uitgevoerd, zijn door ons (volledig AVG) meetbaar gemaakt. Dit betekent dat alle statistieken inzichtelijk zijn van populariteit per activiteit, per project, per wijk tot aan het aantal inschrijvers dat aangeeft nog niet aan sportparticipatie te doen. Deze data is enorm belangrijk voor het succesvol anticiperen op de juiste pijlers binnen een gemeente. Daarnaast zijn wij continue in ontwikkeling, waardoor ook de statistieken van alle activaties iedere dag beter uitgekristaliseerd worden.

 

Terug naar boven

 

 

Werken jullie ook met andere partners samen?

Wij hebben de overtuigende mening dat een maatschappelijke missie om Nederlanders gezonder en gelukkiger te krijgen, enkel bereikt kan worden door samen te werken. Wij bundelen onze krachten met partijen die ervaring hebben in hoeken waar wij veel van kunnen leren. Nieuwsgierig wie onze partners zijn? Klik hier.

 

Terug naar boven