Hoofdcontent

Connect Ukraine

Cultuur- & Sportstimulering Nederland werkt inmiddels met bijna 150 Nederlandse gemeenten samen. Dit betekent dat binnen deze gemeenten alle aanbieders van sportieve en creatieve activiteiten zijn benaderd om hun aanbod binnen het (gemeentelijk) platform aan te melden. Op deze manier vinden de inwoners uit deze gemeente altijd de leukste activiteiten die zij in hun vrije tijd willen uitvoeren.

Het volledige activiteitenaanbod is nu ook zichtbaar op de website van www.connectukraine.nl en is verzameld van alle losse en gemeentelijke websites van deze aangesloten gemeenten.

Speciaal voor alle gevluchte Oekraïeners in Nederland bieden wij dit platform aan alle Nederlandse gemeenten gratis aan. Het belang om met deze website anderen te kunnen helpen weegt zwaarder dan alle andere belangen.

Wanneer een nog niet deelnemende gemeente besluit zich vrijblijvend aan te melden aan het project Connect Ukraine, verzorgen wij een brief voor de gemeentelijke aanbieders waarin zij worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit project. Zij zullen hun activiteiten die binnen de vereniging of instelling worden gegeven online (via www.sportstimulering.nl) aanmelden. Dit volledige aanbod wordt dan in de Oekraïnse taal op www.connectukraine.nl getoond. De gemeente hoeft hier niets voor te betalen en mag volledig kosteloos van alle voordelen gebruik maken. Wij vinden dat alle vluchtelingen uit Oekraïne meer om handen mogen krijgen en dit platform draagt volledig aan bij.

 

Meer weten? Laat het ons horen!