Hoofdcontent

Eén centraal platform met eigen uitstraling

Wij kunnen geheel vrijblijvend en kosteloos een demo maken van een 0 tot 100 platform. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Je kunt hiervoor het contactformulier onder aan de pagina gebruiken.

 

Je hebt de term 0 tot 100 platform vast wel eens voorbij zien komen. Maar wat wordt hier nou eigenlijk mee bedoeld?

ALLE inwoners (van 0 tot 100 jaar) in jouw gemeente gaan naar 1 site (het 0 tot 100 platform) om zich in te schrijven voor activiteiten. Zowel de gemeente als aanbieders van activiteiten kunnen hierbij rekenen op dezelfde gemakken als bij Sjors Sportief/Creatief. Het systeem is dus volledig zelfregulerend!

Een aantal voordelen hiervan:

  • Geen wirwar aan websites en organisaties. Op één site wordt het aanbod gebundeld voor alle aanbieders en inwoners binnen de gemeente.
  • De gemeente kan het geavanceerde inschrijfsysteem ook gebruiken voor eigen initiatieven.
  • Sociale kaart functie: Alle aanbieders van activiteiten worden automatisch op kaart (Google Maps) weergegeven. Deze kaart is altijd actueel.
  • Het platform wordt volledig gemaakt in jullie huisstijl. Inwoners komen dus op een vertrouwde omgeving terecht.   
  • Het platform is verbonden aan ons ‘ecosysteem’; goede ideeën van één gemeente rollen we direct uit voor alle gemeenten. Het systeem zal dus zichzelf blijven perfectioneren. Hoe meer gemeenten meedoen, des te beter het platform zal worden!
  • Conform WCAG 2.1 (digitoegankelijkheid) en AVG proof.  
  • Beheer van de website spreekt voor zich en vereist geen IT ervaring.

 

Wie maken er onder andere al gebruik van het 0 tot 100 platform? Hieronder vind je een vijftal voorbeelden:

Gemeente Oosterhout
Gemeente Vught
Gemeente Breda
Gemeente Helmond
Gemeente Uden

 

Veelgestelde vragen

V: Moeten bestaande Sjors aanbieders zich opnieuw aanmelden als we voor een 0-100 platform gaan?

A: Nee, dat hoeft niet. Bestaande aanbieders kunnen met dezelfde gegevens inloggen op het 0 tot 100 platform.

 

V: Komt Sjorssportief.nl dan te vervallen voor onze gemeente en inwoners?

A: Nee, inwoners blijven nog steeds gebruik maken van sjorssportief.nl. Activiteiten op sjorssportief.nl zijn altijd realtime verbonden met het aanbod op het 0-100 platform (en vice versa). Hetzelfde geldt voor maxvitaal.eu en try-out.nu. 

 

V: Hoe zit het met de vormgeving en inhoud van de website? Hoe houden we deze actueel?

A: Wij zullen jullie uiteraard ook op gang helpen. We hebben  ook een handleiding gemaakt, waarin alles stap voor stap uitgelegd wordt. Je hoeft hier echt geen IT'er voor te zijn! Bovendien zijn we altijd beschikbaar voor advies.

 

V: Kost het veel tijd om het 0 tot 100 platform bij te houden?

A: Het bijhouden van zo’n site vergt niet veel tijd, aangezien het volledig zelfregulerend is. Dus verenigingen voeren zelf hun activiteiten in voor verschillende doelgroepen en daar kan gewoon op ingeschreven worden. Jullie kunnen aan de achterzijde gewoon alles monitoren. Uiteraard moet de website in eerste instantie wel even ingericht worden met beeld, teksten, logo’s etc.