Hoofdcontent

Succesfactoren

Onderstaande componenten zijn onderdeel van het succes van Cultuur- & Sportstimulering Nederland.

 

Platform

Alle inwoners van 0 tot 100 jaar binnen een gemeente gaan naar één website: het 0 tot 100 platform om zich in te schrijven voor activiteiten binnen de gemeente.

Interventies

Een platform hebben is één, maar daadwerkelijk veel bezoekers naar de website krijgen is een tweede. Door onze succesvolle interventies wordt dit werkelijkheid en worden optimale resultaten behaald.

Doelgroepen

Alle doelgroepen binnen de gemeenten worden bereikt.

WCAG 2.1. AA

Al onze websites zijn zo ingericht dat ze voldoen aan WCAG 2.1. AA. Hierdoor waarborgen wij toegankelijkheid voor alle bezoekers en gebruikers van het platform.

Statistieken

Uitgebreide statistieken over succes van interventies.

Bewezen interventies

Meerdere interventies zorgen voor goede activaties.

Naamsbekendheid

Met inmiddels meer dan 120 samenwerkende gemeenten en nog meer landelijke partners, is Cultuur- & Sportstimulering Nederland een gevestigde naam met jarenlange ervaring.

Service

De service van Cultuur- & Sportstimulering Nederland staat enorm hoog in het vaandel, omdat dit bijdraagt aan het succes van de interventies en beste werking van het platform.

Verbinding

Samen met het platform, de interventies en de service ontstaan er verbindingen tussen allerlei doelgroepen. Deze verbindingen zorgen voor beweging binnen de gemeente.

Ecosysteem

Omdat zoveel gemeenten en partners het platform in gebruik hebben, wordt iedere gemeentespecifieke wens platform-breed doorontwikkeld. Zo plukt iedereen de vruchten van een website met regelmatig nieuwe functionaliteiten en features.

De gemeente is het gezicht van de projecten

Alle interventies en websites worden door de gemeente gedragen en alle inwoners zien ook enkel de gemeente als initieerder van de projecten. De naam van Cultuur- & Sportstimulering Nederland verdwijnt doelgericht naar de achtergrond. Dit vergroot het identiteitsbeeld van iedere gemeente.

Creëer zeer eenvoudig je eigen design

Door onze handleiding is het zeer eenvoudig om het gemeentegevoel te vergroten met een eigen design. De website wordt continue up-to-date gehouden, een eigen huisstijl te creëren, kleuren en teksten aan te passen.

Exporten

Download eenvoudig de benodigde data naar Excel.

Social Media

Automatische koppeling met Facebook, WhatsApp, Twitter en andere social media.

Vindbaarheid

Benut onze uitstekende vindbaarheid in zoekmachines als Google.

Filters

We bieden een uitgebreide filtering van activiteiten, zodat zeer (wijk)specifiek gezocht kan worden.

Responsive

Onze producten zijn geoptimaliseerd voro desktops, tablets en telefoons.

Privacy AVG

Wij waarborgen de privacy van iedere gebruiker en hebben een AVG-overeenkomst voor iedereen die met ons product werkt.

Enquêtes

Haal kennis op de wijk voor onderzoek en verbetering van de projecten om in de toekomst een nog beter resultaat te halen.