Hoofdcontent

Toegankelijkheid

Cultuur- & Sportstimulering Nederland vindt het heel belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van onze digitale dienstverlening. Ook mensen met een beperking dus. We werken daarom continu aan het verbeteren van de toegankelijkheid van onze websites. Voor meer informatie over digitale toegankelijkheid kunt u de website www.digitoegankelijk.nl bezoeken.

Toegankelijkheidsverklaring

Deze verklaring is opgesteld op1 februari 2021 en geldt voor de website: https://www.sportstimulering.nl De website voldoet voor een groot deel aan de gestelde eisen, zie onderstaand label. In onze uitgebreide toegankelijkheidsverklaring kunt u precies zien hoe toegankelijk deze website is. Ook kunt u daar lezen welke maatregelen wij nemen om aan onze plicht te voldoen.

Status toegankelijkheidslabel van Cultuur- & Sportstimulering Nederland. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Toegankelijkheidsonderzoek

Klik op onderstaande download om het toegankelijkheidsonderzoek te bekijken dat op 1 februari 2021 door Accessibility is opgeleverd.

📄 Toegankelijkheidsverklaring

Problemen met de toegankelijkheid op deze website?

Loopt u tegen toegankelijkheidsproblemen aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact op via info@sportstimulering.nl.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging.
  • We informeren u over de voortgang en de uitkomst.
  • Binnen 3 weken is uw verzoek afgehandeld.

Bent u niet tevreden?

Bent u niet tevreden met de manier waarop uw klacht is behandeld? Of hebben we niet op tijd gereageerd? Dan kunt u contact opnemen met de Nationale Ombudsman.