Hoofdcontent

Vragen over corona en mijn activiteiten

De inschrijvingen (kick-off) moeten nog starten, maar mijn activiteiten kunnen door corona niet doorgaan!

De inschrijvingen kunnen in principe gewoon doorgaan, want voor de kinderen gelden (gelukkig) de maatregelen niet.

 1. Als het in jullie geval toch anders is, kan je het volgende doen om de activiteit naar een nader te bepalen moment te verplaatsen:
 2. Verwijder de datums van de activiteiten (welke voor 19 oktober plaatsvinden)
 3. Pas de titel van de activiteit aan met: (Datum vervalt i.v.m. corona)
  Er wordt dan direct online de zin bij toegevoegd: 'Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en we nemen contact met je op.'

Zo zorg je in ieder geval voor duidelijkheid en weet je ook welke kinderen er wel geïnteresseerd zijn in jouw activiteit. Op het moment wanneer je beter weet wat de mogelijkheden zijn, kun je de geïnteresseerden een mail sturen met daarin de nieuwe datum(s) en richtlijnen.

 

Ik heb inschrijvingen op activiteiten die voor 19 oktober plaatsvinden, maar mijn activiteit kan niet doorgaan!

De activiteit kan altijd doorgaan, maar wordt te allen tijde verplaatst. Vergeet niet dat er een heleboel potentieel geïnteresseerden zich hebben ingeschreven en dat er alles aan gedaan mag worden om deze enthousiastelingen op een later moment te ontvangen. Wat je kunt doen:

 1. U mailt alle inschrijvers met daarin de vermelding dat de datum komt te vervallen, maar dat het naar een later moment verplaatst wordt:
  1. Ga naar de betreffende activiteit
  2. Kies voor het tabblad INSCHRIJVINGEN
  3. Selecteer alle betreffende inschrijvingen
  4. Klik op de button: E-MAILBERICHT VERSTUREN

 

2. Verwijder vervolgens met het rode kruisje de datum(s) binnen de activiteit. Zo behoud je alle inschrijvingen en kun je later nog doelgerichte acties uitvoeren naar de juiste personen.