Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Cultuur- & Sportstimulering Nederland is in 2010 opgericht en heeft zich in eerste instantie gericht op het stimuleren van sport bij kinderen. In de gemeenten Landerd, Grave, Maasdonk & Oss werd het Sjors Sportief project gelanceerd en met succes.

Vooral het triggerende Sjors Sportief boekje en het gebruiksvriendelijk inschrijfsysteem voor kinderen en verenigingen bleek enorm aan te slaan. Het succes bleef niet onopgemerkt en vele gemeenten sloten zich ook het volgende schooljaar bij ons aan.


Sjors Creatief

Naast het stimuleren van sport bleek er ook behoefte te zijn aan het stimuleren van culturele
activiteiten. Hierdoor werd samen met de gemeente Landerd besloten om Sjors Creatief in het leven te roepen. Een mooie koppeling tussen sport en cultuur werd hiermee bewerkstelligd en inmiddels zijn Sjors Sportief & Sjors Creatief al in bijna 100 gemeenten te vinden.


Max Vitaal en Try Out

Inmiddels biedt Cultuur- & Sportstimulering Nederland ook voor andere doelgroepen leuke sportieve en culturele activiteiten. Senioren, volwassenen en jongeren krijgen ook de kans om leuke activiteiten uit te proberen alvorens zich aan te sluiten bij een vaste groep of zelfs lid worden van een vereniging.

Het concept is simpel: de gemeente bepaalt hoe zij haar sport- en cultuurbeleid ingericht wil hebben en op welke doelgroepen zij willen inzetten. Wij zorgen voor zorgt voor de gestroomlijnde organisatie waarbij zij (sport)verenigingen, creatieve instellingen en de gekozen doelgroepen samenbrengt.